Dacă tot suntem în preajma sărbătorilor, pentru mulți dintre români este un prilej bun ca să consume alcool în cantități mari, mai ales în noaptea dintre ani.
Evident a doua zi după un consum exagerat de alcool apare inevitabil starea de mahmureală. O stare nu tocmai plăcută știm cu toții… greață, vărsături, stări de amețeală, dureri de cap și de ficat…s.a.m.d. Mai pe scurte starea aia când zici că ai înviat din morți.
Totuși cum trecem peste această stare și cum ajutăm organismul să se pună pe picioare după o beție crâncenă? În popor e o vorbă, care zice că, cui pe cui se scoate, însă nu cred că este o idee prea bună să mai consumi alcool următoarea zi. Nici vestita zeamă de varză nu prea ajuta mult în astfel de situații…tind să cred că este un mit.
Medicii ne sfătuiesc să consumăm alimente precum pâinea prăjită, covrigii, biscuiții, fructele.Băuturi putem consuma, apă , sucuri, bulion pentru a reduce starea de greață. Nu în ultimul rând trebuie să ne odihnim, pentru ca organismul să se poată reface.
Oricât de neplăcută este mahmureală, până la urmă trece singură în maxim 24 de ore , însă dacă vreți să o evitați, trebuie sa consumați responsabil băuturile alcoolice.
Voi ce remedii cunoașteți împotriva mahmurelii?
„Medicii” au uitat de zeama de varza pe semne ca , medicina nu e pentru ei
Cică zeama de varza deshidratează și mai mult organismul.
Asa zic asa zisii medici dar zeama de varza este un leac babesc anti-mahmureala de o gramada de timp
Eu nu am folosit niciodată zeama de varza deci nu pot să mă pronunț.
lichide multe si oleaca de odihna 😀 o aspirina eventual
Aspirină, antinevralgic 😀😀😀
Fraza : ” nu mai beau in viata mea”. Ajuta!
Si taiat o ceapa in 2 si mirosit din 10 in 10 secunde o jumatate. Cealalta jumatate taiata solzisori si facuta salata cu putina sare si ulei
Asta cu nu mai beau in viața mea nu prea funcționează 😆😆😆😆